top of page
Saskia Szepansky

The Hypnotherapy brought me to a place of deep knowing within me. It is wonderful to feel that source of information is right there, ready to tap into at any moment. Preferably with a good facilitator like Joost nearby as a guide. He has a down to earth approach to hypnotherapy which I felt was nice and comforting. Getting into the state of hypnosis felt like entering a deep meditative state, fully conscious and in trance at the same time.

Although I am used to deep inner work, the session with Joost brought me something new. The insights I gained, came from a new place within, underneath all my knowing and inner wisdom. Like they came from a direct connection with the Universe or the Divine (or however you like to call it).

 

Hypnosis is great for people who are verbally strong and intelligent. We are good at creating new realities, manifesting things in life. Sometimes we also construct realities for ourselves that we need to bypass to get to a real knowing. So, if you feel you need to get in touch with deeper wisdom, bypass your knowing brain and dive into your subconscious with a hypnotherapy session from the experience maker.

Saskia de Waal

De sessie begon ermee dat ik mocht ontspannen en alle stemmetjes van mijn hoofd en van ‘buiten’ wat zachter mocht zetten. Om zo de stem van mijn onderbewuste beter te kunnen horen. Daarna volgde een soort van ‘geleide meditatie’ waarbij ik onder andere terugging naar een aantal situaties in het verleden. Om daar de oorzaak van de blokkades op te kunnen lossen. De hele sessie was ik er gewoon ‘bewust’ bij, maar wel op een ander ‘niveau’, wat dieper in mezelf. Dus ik kon ook gewoon antwoord geven op de vragen die Joost stelde, om tot diepere inzichten te komen. Bijzonder dat Joost zelfs online een warme en veilige sfeer wist te creëren. Het voelde heel prettig en vertrouwd. Door het talent van Joost om goed tussen de regels door te lezen bij mijn antwoorden, kwamen we samen uiteindelijk tot een mooie uitkomst. Door de sessie weet ik wat ik te doen heb om mijn werk weer met passie te kunnen doen. Ik ben dankbaar dat ik dit samen met Joost kon doen en kan iedereen een hypnose-sessie aanraden.

Margreet Verheij

De hypnose sessie die ik met Joost had, was voor mij zeer verhelderend. Hypnose lijkt een beetje op soezerig zijn. Alsof je in de schaduw ligt, het is lekker warm, je bent helemaal ontspannen. Je bent er wel, je hoort en registreert ook alles, maar het maakt je niet zoveel uit, niets is belangrijk ofzo. Joost stelde ook vragen en daar antwoordde ik op, voor mijn gevoel wel met enige vertraging. 

Hij liet mij teruggaan in de tijd, naar de uitdaging (gedrag waar ik in mijn huidige leven last van had), die ik ooit heb opgedaan. In mijn geval zag ik vervolgens een reeks van gebeurtenissen, die het gevoel dat ik opdeed tijdens het eerste incident continu bevestigden. Daardoor werd het automatisme om op een bepaalde manier te reageren in specifieke situaties steeds erger. 

 

Doordat ik terug ging naar de eerste situatie, die ik me echt niet bewust herinner, kon ik het daar ook als mijn huidige 'ik' oplossen. Iets wat ik niet kon als de peuter die ik toen was. 

 

Meteen na de sessie merkte ik al verschil, doordat ik anders op een simpele vraag reageerde dan ik voor die tijd gedaan zou hebben. Ik heb het gevoel alsof ik mijn eigen kern dichter naar me toe heb gehaald. Ongelooflijk wat je slechts met 1 sessie alleen al kan bewerkstelligen. Joost, dank je wel voor je geduld om mijn gedachtenkronkels te volgen totdat ik die zelf ontwart had. 

 

Ik voel me een stuk lichter nu. Joost is een absolute aanrader!

Met hartelijke groet,

Margreet Verheij

Olivier

Bewust Actief Dromen 

In de hypnose/trance sessie begeleid door Joost heb ik een mooie reis gemaakt. Veelal door middel van voor mij bekende beelden en symboliek. Ook kwamen er nieuwe inzichten en ervaringen in het verhaal bovendrijven. Het thema van het verhaal was vooraf niet bedacht, maar voor mij wel heel actueel. Het was uiteindelijk betoverend om als een soort helicopter boven mijn eigen verhaal te zweven, waarbij aan het eind alles met elkaar verbonden werd. Alles dat ik meemaakte in deze sessie kende ik al in beeld en symboliek in het verhaal kwamen er verbanden en ook betekenissen bij die ik niet eerder had beleefd. De sessie heeft mij gesterkt in de zoektocht die helder werd. Het geeft mij vertrouwen en wetenschap op een aantal thema’s die voor mij spelen. 

 

Het in de hypno vertrekken is helemaal niet moeilijk en vond ik ook niet spannend. Alsof ik een droom inzakte, maar dan heel bewust. Het benoemen van de beelden, ervaringen en gedachten, die als vanzelf voorbijkomen, gaat heel natuurlijk. Al had ik daarbij werkelijk geen idee van de tijd. De begeleiding door Joost is rustig en door vragen te stellen helpt hij je door je eigen verhaal heen. Een stap terug of een zetje naar voren gaat heel gemakkelijk. De afstand en het digitale aspect van de begeleiding is geen belemmering voor het effect van de sessie. Het is heel rustgevend dat het thuis in de vertrouwde omgeving was. Naderhand hoef je nergens heen en dat is met een ontspannen lijf en hoofd vol verhalen wel zo lekker. Wat mij betreft zijn dit soort sessies cadeautjes aan jezelf. 

Joann Cummings

I loved my session with Joost. He provided a safe calm space that set the stage for a profound journey. I found myself going more deeply into trace which facilitated extraordinary experiences. Joost allowed plenty of space for my own internal process and guided me with intuitive cues so that I could communicate what I was noticing. I highly recommend Joost as a skilled hypnotherapist and pastlife regressionist.


Thank you for the journey Joost

Namaste

Joann Cummings

Monique

Ik heb de hypnose sessies als heel waardevol ervaren. Joost nam me op een integere en fijne manier mee terug naar het verleden. Daar kwam ik gebeurtenissen tegen die achteraf bleken een enorme impact te hebben gehad op mijn leven. Door het terug brengen naar mijn bewustzijn kon ik begrijpen tot welke keuzes het heeft geleid en ook nieuwe keuzes maken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik gemakkelijker en met meer vertrouwen mij door het leven beweeg.

Het was een heel fijne ervaring om een hypnose sessie van Joost te mogen ontvangen.

Dankjewel Joost en ik hoop dat je heel veel mensen verder mag helpen hun leven leuker te maken.

Samantha Mays

Joost is a highly skilled Hypnotherapist, he has a relaxed, easy going and confident energy which makes you feel at ease. He knows exactly what to ask to get to the bottom of the issue. Joost helped me release insecurities that I hadn’t realised were still holding me back. I have had both clinical and past life regression sessions with Joost and highly recommend him. Samantha – NSW, Australia

Julie

Ik vond het eigenlijk best spannend om een hypnose sessie te doen. Maar Joost kon er zo open en prettig over vertellen en uitleggen, dat het toch uitnodigend voor mij werd om het te willen ervaren. Ook in de sessie zelf, stelde Joost me helemaal op mijn gemak, en liet me duidelijk merken dat ik altijd alle controle zelf kon blijven houden. Op het begin gingen mijn gedachten een beetje tekeer ‘wat moet ik precies doen, denken, hoe kan ik me overgeven, waar ben ik (in mijn hoofd). Maar doordat Joost met zijn rustige stem me er doorheen bleef praten om me goed te kunnen overgeven aan een relaxte staat, lukte me het toch vrij snel om te ontspannen en gewoon te ‘zijn’. Vanaf toen begon mijn hele prettige, bijzondere ervaring eigenlijk. Zonder er over na te hoeven denken, voelde en zag ik bepaalde dingen. Uit mijn verre verleden, maar ook in een soort van fantasie, met echte onderdelen erin verwerkt. Maar terwijl ik me normaal gesproken vaak focus op het zien, vond ik het nu vooral zo bijzonder en prettig om te voelen! Doordat ik in deze ‘reis’ een aantal dingen sterk kon voelen, kreeg ik daardoor directe antwoorden en helderheid. 

Mijn intentie was om erachter te komen wat mijn missie is en hoe ik me daar zelfverzekerd over kon voelen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik nog nooit iets zó zeker heb geweten en me er zó liefdevol bij gevoeld heb, als na deze sessie!

Certified hypnotherapist and regressionist (IACT, MNI, HRI) with Bryn Blankinship and through the Michael Newton Instituut. Studied psychology at Radboud University. 

My training

I have studied many schools of thought. For hypnosis, my sessions are similar to those described by  Michael Newton, Bryn Blankinship and Dolores Cannon. Sessions tend to be 3 hours long or longer because you go into a deep state where time 'flies'.  This may involve memories of early, past and between lives as well as exploring future scenarios. For examples of sessions I refer to the client stories below and the cases described in many books by Michael, Bryn and Dolores. 

Why Hypnosis

There are various ways to grow your awareness. The hypnosis state of mind is my favorite way to facilitate you in having breakthrough aha! moments. These moments are always transformational.

€ 280 per session.

Sessions generally take 3 hours.

There is no time limit on a session.

You pay a fixed fee per session.

Kamla De Haas

Ik heb een mooie hypnose sessie bij Joost mogen maken.

Veel beleefd en door de fijne begeleiding een hele waardevolle aanvulling van mijn reis op deze aardbol.

 

In eerste instantie een beetje sceptisch over een online sessie, ik kan nu zeggen het maakt niets uit. Het voelt net zo vertrouwd en veilig als een live sessie.

 

De hypnose heeft mij inzichten gegeven en mezelf nog dichter bij mijn kern teruggebracht. Kortom mocht jij twijfelen? Gewoon doen. Kamla de Haas, Curaçao.

Adrie

Ik mocht bij Joost een hypnose sessie ervaren. Ik was benieuwd wat dit mij zou brengen.

Op een rustige manier kwam ik tot ontspanning en stond stil bij ervaringen in mijzelf die ik me wel bewust was, maar die toch diep weg gestopt waren. Het was prettig om deze ervaringen te beleven en ik merkte dat ik tijdens de sessie , maar ook de dagen erna , doorging in deze beleving. Het beeld werd helderder en daardoor werd het voor mij ook helderder hoe ik het zelf wilde. Ik kwam los van mijn oude beleving en was blij met mijn nieuwe beeld.

Ik vond het een prettige ervaring. Bij hypnose had ik toch een beetje het gevoel dat er “iets” zou gebeuren waar ik geen grip op had, of niet bewust bij zou zijn, maar dat was totaal niet aan de orde.

Op een rustige , prettige manier begeleidde Joost deze reis in mezelf. Ik had zelf de regie en bepaalde de koers. Het was een mooie reis die meer inzicht gaf in mij zelf.

Inge

Onlangs heb ik een hypnotherapiesessie bij Joost ondergaan. Ik was heel erg benieuwd hoe het zou zijn. Ik had al regelmatig gehoord dat je gewoon ‘er bij’ bent, maar het woord ‘hypnose’ brengt toch altijd wel iets in mij teweeg merk ik. Dat bleek helemaal niet nodig weet ik nu inmiddels. Ik heb het ervaren als een middel om tot extra focus te komen. Ik had moeite met het visualiseren tijdens de sessie, maar heb het opgelost door woorden en gedachten in te zetten. Het was voor mij een zinvolle brainstormsessie waarbij ik geconcentreerd met 1 onderwerp bezig was (in mijn geval: hoe geef ik trainingen binnen mijn praktijk meer vorm). Even zonder afleiding en in alle rust en dus zeker geen ‘hocus pocus’….

Sanne Keulers

Het was mijn eerste ervaring met een hypnose sessie en ik wist eerlijk gezegd niet echt wat ik kon verwachten. Wel was ik heel nieuwsgierig. Wat ik heel fijn vond is dat Joost mij stap voor stap mee nam in het proces. De sessie start met de begeleiding om in een diepere staat van ontspanning te komen. En zo voelt het ook, heerlijk ontspannen. Je houdt zelf de teugels in handen. In deze diepere staat van ontspanning begeleidde Joost mij op een hele rustige en prettige manier naar mijn gewenste situatie. Doordat Joost de juiste vragen stelde, ontdekte ik steeds meer over hoe deze situatie eruit ziet, maar ook welke obstakels er zijn om deze situatie te bereiken. Er kwamen allemaal beelden naar boven. We gingen ook terug in de tijd, waardoor ik nog meer helderheid kreeg over het ontstaan van bepaalde patronen en hoe ik mijzelf vastzet en tegenhoudt. Het laatste deel van de sessie ontdekte ik hoe ik dit alles kan loslaten en wat ik nodig heb om te komen waar ik wil zijn. Doordat de beelden zo duidelijk tot mij waren gekomen, heb ik ze de volgende dag uitgetekend. Het grappige is dat ik de beelden nog steeds voor me kan zien. Door de inzichten heb ik oude dingen meer los kunnen laten en voel ik mij sterker in het bewandelen van dit nieuwe pad voor mij. Joost heeft dit hele proces vakkundig begeleid. Door zijn rust en vertrouwen voelde ik mij al snel op me gemak. Ik zou Joost dan ook van harte aanbevelen!

 

Groet!

 

Sanne Keulers

 

Trainer op Persoonlijk Leiderschap

Keulers Training en Coaching

About a session: 

  • Together we set a clear intention

  • You enter the state of deep relaxation

  • You access your intuitive knowing and intelligence

Sessions are in English or Dutch. Online or in Curaçao, Montreal or in The Netherlands.

Carlijn

In een paar zinnen omschrijven wat hypnose voor mij heeft gedaan (en doet) is bijna onmogelijk, maar let's try. Hypnose is voor mij een hele toegankelijke ervaring. Hypnose klinkt misschien eng, maar dat komt waarschijnlijk door je perspectief 'vanuit de film'.

Tijdens de verschillende sessies, beginnen we altijd vanuit ontspanning. Wat hierin meteen zicht- en voelbaar is, is dat tijd geen rol speelt. Joost neemt de tijd voor je. Hij is er. Dit is iets wat mij enorm heeft geholpen. Zonder (tijds)druk ga je zo samen deze ervaring in. Wanneer je op een diep niveau ontspannen bent, komt er wat er komt. Wat zich aan jou wil laten zien, zal je zien. Door de begeleiding van Joost met zijn pure aanwezigheid en manier van vragen stellen , kun je zo diep gaan als je wil en (mogelijk) antwoorden 'vinden'. Hoe die 'antwoorden' zich tonen zal waarschijnlijk voor iedereen anders zijn.

 

Voor mij persoonlijk gaf ik de sessies nog meer ruimte door thuis actief aan de slag te blijven. Door mijn meditaties voort te zetten op de thema's die voorbij kwamen, door te schrijven en onderzoekend te blijven, heb ik mooie doorbraken meegemaakt in mijn zelfontwikkeling. Het is soms hard werken, maar je groei en bewuste transformatie kan dan enorm zijn. Door de samenwerking met Joost weet ik beter wie ik echt ben. Door de gesprekken, naast de hypnoses, weet ik uberhaupt beter wat het betekent om te weten wie je echt bent. Als je op zoek bent naar verbinding met jezelf, verbinding met wie wij in essentie zijn, of welke vorm van verbinding dan ook, raad ik je aan om een hypnose sessie te proberen. Kijk maar wat er gebeurt. Volgens mij geeft hypnose precies dat waar je klaar voor bent, en zal het dus altijd een veilige ervaring zijn. En als je je echt kan overgeven, tja, dan is het pure magie. Enjoy the journey! 

Anna

Hypnose is de nieuwe mindfulness.

Het brengt je snel, zonder veel moeite tot ontspanning en geeft je antwoorden op je vragen.

Hypnose verbind je lichaam met je geest op een makkelijke en creatieve manier. Het is beeldig, en daarmee raakt het een nieuw aspect van ons bewustzijn.

Een methode voor de nieuwsgierigen onder ons van deze tijd.

Dankbaar voor deze mooi ervaring.

 

Anna N.

bottom of page